Meniu

Užkandžiai / Starters

circle
separator

petražolių „samanėlės“, svogūnų laiškų kremas, grikių duona,
lengvai marinuotas svogūnas, lapinio kopūsto traškutis, rūkyti menkės ikrai

Smoked catfish, edible moss, spring onion emulsion, buckwheat bread, lightly marinated onion, smoked cod roe

garstyčių ledai, baltasis ridikas, granatų sėklos, petražolių ir miso kremas, kaparėliai

Beef carpaccio, grainy mustard ice cream, pomegranate with daikon, capers, miso and parsley dressing

Anties kepenėlių tartaletė
6,9 €

apelsinų ir vyšnių džemas, uogos

Duck liver pate tart, cherry and orange jam

Česnakinė duona
6,9 €

pomidorų „concasse“ raudonųjų svogūnų džemas, vytintas kumpis

Garlic bread, cured ham, tomato concassé and red onion jam

Antipasti lėkštė 2 asmenims
7,9 €

(brie, memel blue sūriai, chorizo, fuet dešra, saulėje džiovinti pomidorai, duona, kornišonai, alyvuogės)

Antipasti platter for 2 persons (selection of cheese and meat, sun dried tomatoes, gherkins, bread, olives)

circle

Salotos / Salad

circle
separator
Krosnyje keptų burokų salotos,
6,9 €

ožkos sūris su pelenais, vyšnios, balzaminis actas, sultenės, gražgarstės, skrudintos saulėgrąžos ir moliūgo sėklos

Roasted beetroot, goats cheese, with raspberries, roasted pumpkin and sunflower seeds, pine nuts, green leaves

karijų riešutais, kietuoju sūriu

Crispy romaine lettuce with chicken filet pecan nuts, hard cheese

konservuotomis vyšniomis ir agurkų juostelėmis

Deep fried brie cheese salad with crispy onion, cherry and cucumber

circle

Sriubos / Soups

circle
separator
Kreminė žuvienė
5,5 €

su baltuoju vynu ir vilkžuve

Fish chowder leek, carrots, wolfish

Kreminė morkų ir moliūgų sriuba
4,5 €

su šoninės ir kmynų trupiniais

Creamy carrot and squash soup with roasted bacon and caraway seeds

circle

Pagrindiniai patiekalai / Main course

circle
separator
Šamo filė
10,9 €

su grietinėlėje troškintais porais ir bulvių burbuliukais

Pan seared catfish with creamy leeks and potato pearls

Lašišos filė
11,9 €

kepta svieste, karamelizuota cukinija, bok-choy salota,
bolivinė balanda su razinomis, tapiokos traškutis su pipirkrieniu

Salmon fillet pan fried with a butter, caramelized bok-choy and baby zucchini, roasted quinoa with raisins, tapioca and wasabi toast, white wine and mustard sauce

Jautienos išpjova arba antrekotas
20,9 €

bulvės confit, pipirinis padažas, kreivabūdė, balzamiko acte virtas svogūnas

Beef fillet or ribeye steak, potato confit style, Gaelic sauce, butter fried oyster mushrooms, balsamic onion

Troškinti jaučio žandai
12,9 €

raudonas vynas, bulvių ir saliero šaknies kremas su grūdėtomis garstyčiomis, skrudintos morkytės, šaloto svogūnai, grybai

Braised ox cheeks, celeriac and potato puree with grainy mustard, roasted baby carrots, shallots and brown mushrooms

Anties krūtinėlė
12,9 €

daugiagrūdis su saliero stiebu ir sėklomis, petražolių ir špinatų kremas, rehidratuoti burokai, garintas vištienos sultinys

Pan fried duck fillet, barley orzotto with variation of seeds and hard cheese, Jerusalem artichoke, dried beets, gravy

Paršelio sprandinė,
8,9 €

14 valandų ruošta žemoje temperatūroje (74°C), su krosnyje keptais burokais ir pastarnokais, alaus glazūra, bulvių ir ghee sviesto kremu, krienų ir saliero putėsiais

Pork neck sous vide 74°C 14 hours, roasted beets and parsnips, potato and ghee butter, stout beer reduction

Vištienos krūtinėlė
8,9 €

su bulgur kruopomis, moliūgų kremu su šaltalankiais, geltonomis morkomis, žirnelių ankštimis ir vištienos sultinio padažu

Pan fried chicken fillet with bulgur, pumpkin and sea buckthorn puree, yellow carrots, sugar snaps and chicken jus

Makaronai su rikotos sūriu
7,9 €

juodos alyvuogės, špinatai, riešutai

Pappardelle pasta with ricotta roasted pecan, spinach, dried black olives

circle

Desertai / Desserts

circle
separator
Tarte tatin
5,5 €

prancūziškas obuolių pyragas su slyvų kremu ir vaniliniais ledais

Tarte tatin French apple pie with plum puree and vanilla ice cream

Pistacijų ir laimo panna cotta,
4,5 €

su braškių putėsiais, greipfrutų kremu, šalčiu džiovintomis braškėmis

Pistachio and lime panna cotta with citrus curd, strawberry

Vanilinis crème brûlée
4,5 €

su uogomis

Vanilla crème brûlée with berries

Juodojo šokolado sufle
5,5 €

obuolių šerbetas, uogos

Dark chocolate lava cake with apple sorbet and berries

Ledai/ šerbetai
3,5 €

Ice cream/ sorbet

circle

Vaikams / Kids menu

circle
separator
Lietiniai blynai
3,5 €

su obuoliais ir cinamonu /su kumpiu ir sūriu / su uogiene / su varške

Crepes with apples and cinnamon / ham and cheese / berry coulee/ cottage chees

Varškėtukai
3,5 €

virti / gruzdinti

Curd balls (boiled / deep fried)

Makaronai su sviestu ir sūriu
3,5 €

Pasta with butter and chees

Bulvės fri su daržovėmis
3,0 €

French fries with vegetables

Vištienos filė su bulvėmis fri ir daržovėmis
4,5 €

Crispy chicken breast with french fries and vegetables

Ledai su pabarstukais
3,5 €

Ice cream with sprinkles

Pieniškas kokteilis (vanilinis)
3,0 €

Milk shake (vanilla)

Vaisinis kokteilis (uogų)
3,0 €

Fruit shake

Sultys Pago, 0,2 l
1,6 €

Juice Pago, 0,2 l

Vaikiškas kapučinas (kakava su pienu)
1,6 €

Kid‘s cappuccino (cocoa drink)

circle

© Restoranas ir konferencijų centras Kaune Siesta 2018 . Sprendimas ITPC

Į viršų