Meniu

Užkandžiai / Starters

circle
separator

petražolių „samanėlės“, svogūnų laiškų kremas, grikių duona,
lengvai marinuotas svogūnas, lapinio kopūsto traškutis, rūkyti menkės ikrai

Smoked hake, edible moss, spring onion emulsion, buckwheat bread, lightly marinated onion, smoked cod roe

garstyčių ledai, baltasis ridikas, granatų sėklos, petražolių ir miso kremas, kaparėliai

Beef carpaccio, grainy mustard ice cream, pomegranate with daikon, capers, miso and parsley dressing

Vištienos kepenėlių paštetas
6,9 €

grikių spragėsiai, duonos ir chorizo trupiniai, uogos

Chicken liver pate, bread crumbs, berries

Česnakinė duona
6,9 €

pomidorų „concasse“ raudonųjų svogūnų džemas, vytintas kumpis

Garlic bread, cured ham, tomato concassé and red onion jam

Antipasti lėkštė 2 asmenims
7,9 €

(brie, memel blue sūriai, chorizo, fuet dešra, saulėje džiovinti pomidorai, duona, kornišonai, alyvuogės)

Antipasti platter for 2 persons (selection of cheese and meat, sun dried tomatoes, gherkins, bread, olives)

circle

Salotos / Salad

circle
separator
Krosnyje keptų burokų salotos,
6,9 €

ožkos sūris su pelenais, balzaminis actas, sultenės, gražgarstės, skrudintos saulėgrąžos ir moliūgo sėklos

Roasted beetroot, goats cheese, with raspberries, roasted pumpkin and sunflower seeds, pine nuts, green leaves

karijų riešutais, kietuoju sūriu

Crispy romaine lettuce with chicken filet pecan nuts, hard cheese

konservuotomis vyšniomis ir agurkų juostelėmis

Deep fried brie cheese salad with crispy onion, cherry and cucumber

salotomis ir žalumynais

Buckwheat crepes, butter poached shrimps and variantion of greens

circle

Sriubos / Soups

circle
separator
Jaučio uodegų sriuba
5,5 €

Oxtail soup

Šalta špinatų ir rūgštynių sriuba
4,5 €

su pasukomis ir putpelių kiaušiniais

Cold buttermilk, spinach and sorrel soup with quail eggs

circle

Pagrindiniai patiekalai / Main course

circle
separator
Šamo filė
10,9 €

su grietinėlėje troškintais porais ir bulvių burbuliukais

Pan seared catfish with creamy leeks and potato pearls

Lašišos filė
11,9 €

kepta svieste, karamelizuota cukinija, bok-choy salota,
bolivinė balanda su razinomis, tapiokos traškutis su pipirkrieniu

Salmon fillet pan fried with a butter, caramelized bok-choy and baby zucchini, roasted quinoa with raisins, tapioca and wasabi toast, white wine and mustard sauce

Jautienos išpjova arba antrekotas
20,9 €

bulvės confit, pipirinis padažas, kreivabūdė, balzamiko acte virtas svogūnas

Beef fillet or ribeye steak, potato confit style, Gaelic sauce, butter fried oyster mushrooms, balsamic onion

Troškinti jaučio žandai
12,9 €

raudonas vynas, bulvių ir saliero šaknies kremas su grūdėtomis garstyčiomis, skrudintos morkytės, šaloto svogūnai, grybai

Braised ox cheeks, celeriac and potato puree with grainy mustard, roasted baby carrots, shallots and brown mushrooms

Anties krūtinėlė
12,9 €

daugiagrūdis su saliero stiebu ir sėklomis, petražolių ir špinatų kremas, rehidratuoti burokai, garintas vištienos sultinys

Pan fried duck fillet, barley orzotto with variation of seeds and hard cheese, Jerusalem artichoke, dried beets, gravy

Paršelio sprandinė,
8,9 €

14 valandų ruošta žemoje temperatūroje (74°C), su krosnyje keptais burokais ir pastarnokais, alaus glazūra, bulvių ir ghee sviesto kremu, krienų ir saliero putėsiais

Pork neck sous vide 74°C 14 hours, roasted beets and parsnips, potato and ghee butter, stout beer reduction

Vištienos krūtinėlė
8,9 €

su lęšiais, morkų – batatų kremu ir vištienos sultinio padažu

Pan fried chicken fillet with lentil, caramelized plum, Romanesque and gravy

Risotto
7,9 €

su grybais ir kietuoju sūriu

Risotto with variation of fungi and hard cheese

circle

Desertai / Desserts

circle
separator
Tarte tatin
5,5 €

prancūziškas obuolių pyragas su slyvų kremu ir vaniliniais ledais

Tarte tatin French apple pie with plum puree and vanilla ice cream

Pistacijų ir laimo panna cotta,
4,5 €

su braškių putėsiais, greipfrutų kremu, šalčiu džiovintomis braškėmis

Pistachio and lime panna cotta with citrus curd, strawberry

Belgiški vafliai
5,0 €

su šokoladu ir ledais/ su uogomis/ su vaniliniu varškės kremu

Belgian waffles: chocolate and ice cream / variation of berries / vanila curd

Juodojo šokolado parfait
5,5 €

su juodaisiais serbentais ir morengu

Dark chocolate parfait with with black currants and meringue

Vanilinis crème brûlée
4,5 €

su uogomis

Vanilla crème brûlée with berries

Ledai/ šerbetai
3,5 €

Ice cream/ sorbet

circle

Vaikams / Kids menu

circle
separator
Belgiški vafliai
5,0 €

su šokoladu ir ledais/ su uogomis/ su vaniliniu varškės kremu

Belgian waffles with chocolate and ice cream/ variantion of berries/ vanilla curd

Varškėtukai
3,5 €

virti / gruzdinti

Curd balls (boiled / deep fried)

Makaronai su sviestu ir sūriu
3,5 €

Pasta with butter and chees

Bulvės fri su daržovėmis
3,5 €

French fries with vegetables

Vištienos filė su bulvėmis fri ir daržovėmis
5,5 €

Crispy chicken breast with french fries and vegetables

Ledai su pabarstukais
3,5 €

Ice cream with sprinkles

Pieniškas kokteilis (vanilinis)
3,0 €

Milk shake (vanilla)

Vaikiškas kapučinas (kakava su pienu)
1,6 €

Kid‘s cappuccino (cocoa drink)

Sultys Pago, 0,2 l
1,6 €

Juice Pago, 0,2 l

circle

© Restoranas ir konferencijų centras Kaune Siesta 2018 . Sprendimas ITPC

Į viršų