Meniu

Užkandžiai / Starters

circle
separator

su petražolių „samanėlėmis“, svogūnų laiškų kremu, grikių duona,
lengvai marinuotu svogūnu, lapinio kopūsto traškučiu, rūkytais menkės ikrais

Smoked catfish with edible moss, spring onion emulsion, buckwheat bread, lightly marinated onion, smoked cod roe

su pomidorais, garstyčiomis, trumų majonezu, gelteklės traškučiais, kietuoju sūriu

Beef tartare with tomato salsa, truffle mayonnaise, salsify chips, hard cheese

Vištienos kepenėlių paštetas
5,9 €

su mėlynių žele, alyvuogėmis skanintais juodos duonos trupiniais ir acto perlais

Chicken liver pate with blueberry jelly, rye bread crumbs and vinegar pearls

Česnakinė duona
6,9 €

su pomidorų „concasse“ raudonųjų svogūnų džemu ir vytintu kumpiu

Garlic bread with cured ham and tomato concasse, red onion jam and proscutto ham

Antipasti lėkštė 2 asmenims
7,9 €

(brie, memel blue sūriai, chorizo, fuet dešra, saulėje džiovinti pomidorai, duona, kornišonai, alyvuogės)

Antipasti platter for 2 persons (selection of cheese and meat, sun dried tomatoes, gherkins, bread, olives)

circle

Salotos / Salad

circle
separator
Krosnyje keptų burokų salotos,
6,9 €

ožkos sūris su pelenais, vyšnios, balzaminis actas, sultenės, gražgarstės, skrudintos saulėgrąžos ir moliūgo sėklos

Roasted beetroot, goats cheese, with raspberries, roasted pumpkin and sunflower seeds, pine nuts, green leaves

sultenės, špinatai, gražgarstės, jūros dumbliai

Sea weed salad with pearl couscous, lemon grass, roasted sesame seeds, green leaves

karijų riešutais, kietuoju sūriu

Crispy romaine lettuce with chicken filet pecan nuts, hard cheese

konservuotomis vyšniomis ir agurkų juostelėmis

Deep fried brie cheese salad with crispy onion, cherry and cucumber

circle

Sriubos / Soups

circle
separator
Skaidri antienos ir grybų sriuba
4,5 €

(natūralus 8 valandas virtas šakninių daržovių ir antienos sultinys su baravykais)

Duck consommé, boletus, celeriac, aromatic herbs

Šalta pomidorų sriuba
4,5 €

su mocarela sūriu, baziliku, vytintu kumpiu

Cold tomato soup with soft cheese, basil and serrano ham

circle

Pagrindiniai patiekalai / Main course

circle
separator
Šamo filė
10,9 €

su grietinėlėje troškintais porais ir bulvių burbuliukais

Pan seared catfish with creamy leeks and potato pearls

Vilkžuvė,
11,9 €

kepta svieste, su žiedinio kopūsto ir trumų velouté, skrudinta cukinija ir gelteklėmis, garintu vėžių sultiniu

Wolffish pan fried with butter, cauliflower velouté, fried salsify, crayfish bisque

Jautienos antrekotas
19,9 €

30 dienų sauso brandinimo, su degintomis paprikomis, griliuje keptu saliero gumbu, šparaginėmis pupelėmis, žaliu sviestu su kaparėliais, gruzdintomis bulvytėmis

Rib eye steak, with burnt bell pepper, butter fried green beans, grilled celeriac, caper butter, potato chips

Ėriuko Rump kepsnys,
20,9 €

marinuotas su mėta ir kadagiais, avinžirnių ir kumino kremas, topinambai, lapinis kopūstas ir skrudintas pankolis

Lamb rump marinated with mint and juniper, chickpeas with cumin, Jerusalem artichoke, fennel, butter fried savoy cabbage

Anties šlaunelės confit
11,9 €

su daugiagrūdžiu, brokoliais, jaunomis morkytėmis, gravy padažu su burokų sultimis

Duck leg confit, with beetroot jus, barley risotto with variation of seeds and herbs, butter poached Brussels sprouts and baby carrots

Paršelio sprandinė,
8,9 €

14 valandų ruošta žemoje temperatūroje (74°C), su krosnyje keptais burokais ir pastarnokais, alaus glazūra, bulvių ir ghee sviesto kremu, krienų ir saliero putėsiais

Pork neck sous vide 74°C 14 hours, roasted beets and parsnips, potato and ghee butter, stout beer reduction

Vištienos krūtinėlė
8,9 €

su bulgur kruopomis, moliūgų kremu su šaltalankiais, geltonomis morkomis, žirnelių ankštimis ir vištienos sultinio padažu

Pan fried chicken fillet with bulgur, pumpkin and sea buckthorn puree, yellow carrots, sugar snaps and chicken jus

Makaronai su keptais grybais,
7,9 €

pak choi, grietinėlės padažu su baravykais ir stracciatella sūriu

Pasta with Paris brown mushroom, cream of boletus sauce and stacciatella chees

circle

Desertai / Desserts

circle
separator
Slyvų pudingas,
4,5 €

su espresso karamele, nugatinu su migdolo riešutais,
keptų kriaušių putėsiais

Sticky toffee pudding with espresso caramel, almond nougatine, foam of roasted pear

Tarte tatin
4,5 €

prancūziškas obuolių pyragas su slyvų kremu ir vaniliniais ledais

Tarte tatin French apple pie with plum puree and vanilla ice cream

Pistacijų ir laimo panna cotta,
4,5 €

su braškių putėsiais, greipfrutų kremu, šalčiu džiovintomis braškėmis

Pistachio and lime panna cotta with citrus curd, strawberry

Vanilinis crème brûlée
4,5 €

su uogomis

Vanilla crème brûlée with berries

Ledai/ šerbetai
3,5 €

Ice cream/ sorbet

circle

Vaikams / Kids menu

circle
separator
Lietiniai blynai
3,5 €

su obuoliais ir cinamonu /su kumpiu ir sūriu / su uogiene / su varške

Crepes with apples and cinnamon / ham and cheese / berry coulee/ cottage chees

Varškėtukai
3,5 €

virti / gruzdinti

Curd balls (boiled / deep fried)

Makaronai su sviestu ir sūriu
3,5 €

Pasta with butter and chees

Bulvės fri su daržovėmis
3,0 €

French fries with vegetables

Vištienos filė su bulvėmis fri ir daržovėmis
4,5 €

Crispy chicken breast with french fries and vegetables

Ledai su pabarstukais
3,5 €

Ice cream with sprinkles

Pieniškas kokteilis (vanilinis)
3,0 €

Milk shake (vanilla)

Vaisinis kokteilis (uogų)
3,0 €

Fruit shake

Sultys Pago, 0,2 l
1,6 €

Juice Pago, 0,2 l

Vaikiškas kapučinas (kakava su pienu)
1,6 €

Kid‘s cappuccino (cocoa drink)

circle

© Restoranas ir konferencijų centras Kaune Siesta 2018 . Sprendimas ITPC

Į viršų