Skanių pašnekesių, jaukių pasisėdėjimų ir galantiškos atmosferos restoranas „Siesta“ gegužės 5 d. kviečia kartu švęsti Motinos dieną.

Gegužės žiedais nubarstytą sekmadienį atvažiuokite pas mus pasivaikščioti pavasario žaluma alsuojančiais takeliais, pasimėgauti meistriškai sukurtais restorano „Siesta“ patiekalais ir dovanoti Mamai brangiausia, ką turite – savo laiką ir dėmesį.

Linkime elegantiškos, vaiskios ir gardžiai kvepiančios šventės!

Staliukų rezervacija: tel. 8 614 98198. Rezervacijos mokestis suaugusiam 15 Eur, kuriuos galite išleisti maistui ir gėrimams. Mokama iš anksto grynais arba pavedimu.

 

 

Šios dienos meniu:

UŽKANDŽIAI, SALOTOS

Rūkytas šamas

su petražolių „samanėlėmis“, svogūnų laiškų kremu, grikių duona,

lengvai marinuotu svogūnu, lapinio kopūsto traškučiu, rūkytais menkės ikrais

6,9 Eur

 

Užkandžių lėkštė 2 asmenims

brie, memel blue sūriai, chorizo, fuet dešra, saulėje džiovinti pomidorai,

duona, kornišonai, alyvuogės

7,9 Eur

Krosnyje keptų burokų salotos, ožkos sūris su pelenais,

vyšnios, balzaminis actas, sultenės, gražgarstės,

skrudintos saulėgrąžos ir moliūgo sėklos

6,9 Eur

SRIUBA

Skaidri antienos ir grybų sriuba

4,5 Eur

 

PAGRINDINIAI PATIEKALAI

Šamo filė

su grietinėlėje troškintais porais ir bulvių burbuliukais

10,9 Eur

Sausai brandintas antrekotas

su degintomis paprikomis, griliuje keptu saliero gumbu, šparaginėmis pupelėmis,

skrudintomis svieste, žaliu sviestu su kaparėliais, gruzdintomis bulvytėmis

19,9 Eur

Anties šlaunelės confit

su daugiagrūdžiu, svieste blanširuotais briuselio kopūstais, jaunomis morkytėmis,

gravy padažu su burokų sultimis

11,9 Eur

Paršelio sprandinė,

su krosnyje keptais burokais ir pastarnokais, alaus glazūra,

bulvių ir ghee sviesto kremu, krienų ir saliero putėsiais

8,9 Eur

DESERTAI

Slyvų pudingas,

su espresso karamele, nugatinu su migdolo riešutais,

keptų kriaušių putėsiais

4,5 Eur

Pistacijų ir laimo panna cotta,

su braškių putėsiais, greipfrutų kremu,

šalčiu džiovintomis braškėmis

4,5 Eur