Skanių pašnekesių, jaukių pasisėdėjimų ir galantiškos atmosferos restoranas „Siesta“ 2019 m. gegužės 5 d. kviečia kartu švęsti Motinos dieną.
Gegužės žiedais nubarstytą sekmadienį atvažiuokite pas mus pasivaikščioti pavasario žaluma alsuojančiais takeliais, pasimėgauti meistriškai sukurtais restorano „Siesta“ patiekalais ir dovanoti Mamai brangiausia, ką turite – savo laiką ir dėmesį.
Linkime elegantiškos, vaiskios ir gardžiai kvepiančios šventės!
Staliukų rezervacija: tel. 8 614 98198. Rezervacijos mokestis suaugusiam 15 Eur, kuriuos galite išleisti maistui ir gėrimams. Mokama iš anksto grynais arba pavedimu.
Šios dienos meniu:
UŽKANDŽIAI, SALOTOS
Rūkytas šamas
su petražolių „samanėlėmis“, svogūnų laiškų kremu, grikių duona,
lengvai marinuotu svogūnu, lapinio kopūsto traškučiu, rūkytais menkės ikrais
6,9 Eur
Užkandžių lėkštė 2 asmenims
brie, memel blue sūriai, chorizo, fuet dešra, saulėje džiovinti pomidorai,
duona, kornišonai, alyvuogės
7,9 Eur
Krosnyje keptų burokų salotos, ožkos sūris su pelenais,
vyšnios, balzaminis actas, sultenės, gražgarstės,
skrudintos saulėgrąžos ir moliūgo sėklos
6,9 Eur
SRIUBA
Skaidri antienos ir grybų sriuba
4,5 Eur
PAGRINDINIAI PATIEKALAI
Šamo filė
su grietinėlėje troškintais porais ir bulvių burbuliukais
10,9 Eur
Sausai brandintas antrekotas
su degintomis paprikomis, griliuje keptu saliero gumbu, šparaginėmis pupelėmis,
skrudintomis svieste, žaliu sviestu su kaparėliais, gruzdintomis bulvytėmis
19,9 Eur
Anties šlaunelės confit
su daugiagrūdžiu, svieste blanširuotais briuselio kopūstais, jaunomis morkytėmis,
gravy padažu su burokų sultimis
11,9 Eur
Paršelio sprandinė,
su krosnyje keptais burokais ir pastarnokais, alaus glazūra,
bulvių ir ghee sviesto kremu, krienų ir saliero putėsiais
8,9 Eur
DESERTAI
Slyvų pudingas,
su espresso karamele, nugatinu su migdolo riešutais,
keptų kriaušių putėsiais
4,5 Eur
Pistacijų ir laimo panna cotta,
su braškių putėsiais, greipfrutų kremu,
šalčiu džiovintomis braškėmis
4,5 Eur