Sausio 13d. 19.30val. restoranas „Siesta“ ir Viduramžiai.lt kviečia Jus į vakarą, įkvėptą Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės maisto kultūros tradicijų.

Cepelinai, bulviniai blynai, šaltibarščiai ir kiti valstietiški valgiai yra puiku. Tai neatskiriama mūsų kulinarinio paveldo dalis, tačiau tik dalis. Greta jos yra valdovo, didikų, bajorijos, miestiečių kulinarinis paveldas.
/Rimvydas Laužikas „Istorinė Lietuvos virtuvė. Maistas ir gėrimai Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje“/

Tad šį kartą mūsų šefas Jaroslav Orševski kviečia visus į didikų puotą:
* Triušienos paštetas su ruginės duonos trupiniais, mėlynių žele, kiškio kopūstais
* Elnienos išpjova su elnienos dešrele, grybų kremu, šakninėmis daržovėmis (pastarnokais, morkomis, burokėliais), elnienos kaulų sultinio padažu
* Vafliai su cidonijos „sūriu“, spanguolių žele, obuolių kremu ir vyšnių ledais

Kaip anais laikas, taip ir šįkart – vakaro programoje ne vien maistas, gėrimai, bet ir pramoginė programa, kuria pasirūpins kilmingas „Siesta“ svečias – bajoras iš Viduramžiai.lt komandos.
Iki pasimatymo!

Vakarienės kaina 21 Eur/ asmeniui, mokama iš anksto pavedimu.
Būtina išankstinė registracija tel. 8-614-98198 arba el.paštu info@restoranassiesta.lt