Lapkričio 4-10 dienomis restoranas „Siesta“ kviečia maisto gurmanus į „Gastronomijos savaitę“!
Per septynerius metus anksčiau vadinta „Vilniaus gastronomijos savaitė“ tapo laukiamu ir gerai atpažįstamu gastronomijos kultūros reiškiniu, todėl organizatoriai, Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija ir Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija, nusprendė jį išplėsti ir žengti į kitus miestus. Tad jau nuo praeitų metų lankytojai kviečiami apsilankyti ne tik geriausiuose Vilniaus restoranuose, bet ir atrasti naujas gurmaniškas vietas Kaune, pajūryje, kituose Lietuvos miestuose.

Taigi, pristatome Jums specialiai šiam renginiui sukurtą restorano „Siesta“ degustacinį meniu:

Amuse-bouche burokų guminukai, žieminės bulvės traškutis

Lašiša vytinta su tamsiu alumi, skrudintas sezamas, marinuoti porai, bulvių šiaudai su porų pelenais

Jaučio liežuvis (ruoštas 14 val. 80 C temperatūroje), raudonas vynas ir garintas cukrinių kaulų sultinys, moliūgas, žaliųjų žirnelių kremas

Juodojo šokolado putėsiai, putojantis vynas, medaus šakelės, avietės

Degustacinės vakarienės kaina 30 Eur/asm.
Būtina išankstinė registracija tel. +37061498198