Ne paslaptis, kad restorane „Siesta“ žmones jungia maistas, gamta, geros istorijos ir gurmaniškoji kultūra. Mieste pernelyg daug trukdžių, streso ir chaoso, kad būtų galima ramiai, neskubant patirti valgymo malonumą. Kaip viename savo straipsnių rašė gastronomijos apžvalgininkas Paulius Jurkevičius „kiekvienas turime teisę į maisto malonumą, į pauzę, į siestą. Bet nelabai šia teise naudojamės. Nes chroniškai skubame.“

Jūs tikrai nusipelnote geros virtuvės bei skonio emocijų pauzės! Užsukite ir skanaukit gyvenimą!

 

DEGUSTACINIS MENIU

Amuse-bouche

jaučio žandų spurgytės

***

Dorados seviche

obuoliai, Romaine salota, ančiuviai, sviestinė duonelė

***

Ėriuko kulnas

alaus glazūra, ančių taukuose ruoštos šakninės rudens daržovės

***

Morkų pyragas

su karamele ir morkų džemu

 

Būtina staliuko rezervacija tel. +37061498198, degustacinio meniu kaina 30 Eur/asm.

Daugiau apie šį renginį : www.skonis.lt “Kviečiame į aštuntąją Lietuvos gastronomijos savaitę”