Renginiai

6 patiekalų degustacinė vakarienė restorane „Siesta“

6 patiekalų degustacinė vakarienė restorane „Siesta“, leiskitės į kelionę potyriais:   Kepta šukutė su špinatų kremu ir karamelizuotais česnakais Šalta pomidorų sriuba su naminiais vytintais pomidorais Kepti rudieji pievagrybiai su ožkos sūriu Sausai brandinta jautienos nugarinė su pastarnokų kremu ir perlinių kruopų orzotto Anties file su salierų šaknies kroketais, keptais moliūgais ir vyšniomis Karamelizuoti bananai…

Skaityti daugiau ...

Nacionalinės šefų rinktinės degustacinė vakarienė restorane „Siesta“

Nacionalinės šefų rinktinės degustacinė vakarienė restorane „Siesta“ balandžio 13 d. 19 val. Profesionaliausi Lietuvos virtuvės šefai kuria mums skonių šventę ir kviečia į išskirtinę vakarienę, kuri vyks gurmanišką kultūrą skleidžiančiame restorane „Siesta“, Nevėžio slėnyje šalia greitkelio Kaunas – Klaipėda. Pasinersime į jaukią erdvę, nustebinsime novatoriškais sprendimais, pasidžiaugsime išradingais patiekalais, burnoje tirpstančiais naujais skoniais, praplėsime žinias…

Skaityti daugiau ...

Vakarienė su Le Petit Chef restorane „Siesta“

Susipažinkime, aš Jūsų naujasis bičiulis, oficialiai – mažiausias pasaulio šefas – Le Petit Chef! Mano ūgis tik 58 mm, o talentas ir meilė maistui – neišmatuojami. Amžius…hmmm, tegul tai lieka paslaptis 🙂 Esu dirbęs didžiausią prestižą turinčiuose restoranuose visame pasaulyje – nuo Kinijos, Dubajaus, Japonijos, Korėjos, Rusijos iki Prancūzijos, Italijos bei Ispanijos. Nuo šiol jau…

Skaityti daugiau ...

„Siesta“ šefo Jaroslav Orševski Idėjos Lietuvos šimtmečio šventiniam stalui

Idėjos Lietuvos Šimtmečio šventiniam stalui Kuriomis dalijasi Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas Jaroslav Orševski   Juoda duona, medus, virtos bulvės su lupena, o desertui – būtinai varškės apkepas su daug naminės grietinės. Taip savo namuose Lietuvos šimtmečio šventės tradicinių patiekalų stalą įsivaizduoja Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas, nacionalinės Lietuvos…

Skaityti daugiau ...

Moters diena restorane „Siesta“

Moters diena restorane „Siesta“   Kovo aštuntoji – viena gražiausių pavasario švenčių. Diena, kai gali sutikti galybę su puokštėmis spalvingų tulpių skubančių vyrų, kai moterų veiduose žaidžia paslaptinga šypsena ir net droviausi berniukai išdrįsta pažvelgti į akis savo mokyklos simpatijai… Diena, kai JI –  rūpestinga žmona, mylinti močiutė, išdykusi dukra – yra pati svarbiausia.  …

Skaityti daugiau ...

Degustacinė vakarienė, skirta Lietuvos šimtmečiui

Šiemet švenčiame Lietuvos atkūrimo šimtmetį ir mus, kaip ir daugelį įtraukė per visą šalį vilnijanti šventinių renginių, sveikinimų ir džiaugsmo banga. O į ją įsisukę, dalinamės tuo, ką mokame geriausiai  – specialiomis šimtmečio vaišėmis – mūsų šefo Jaroslv Orševski kurta 6 patiekalų degustacine vakariene! Truputis įžvalgų, truputis istorijos, truputis kūrybiškų interpretacijų – ir duona, bulvės,…

Skaityti daugiau ...

Valentino diena restorane „Siesta“

Valentino diena restorane „Siesta“ „Meilė – kai nori su kažkuo patirti visus keturis metų laikus. Kai nori su kažkuo bėgti nuo pavasarinio griaustinio po žydinčia alyva, o vasarą rinkti uogas ir maudytis upėje. Rudenį kartu virti uogienę ir sandarinti langus nuo šalčio. Žiemą – padėti išgyventi slogą ir ilgus vakarus…“ – taip apie meilę rašė…

Skaityti daugiau ...

Degustacinė vakarienė – skonių atradimai!

Degustacinė vakarienė – skonių atradimai (6 dalių degustacija)   Gero maisto, autorinių patiekalų ir elegantiško jaukumo kupinas restoranas „Siesta“ jus kviečia į gurmaniškų potyrių kelionę: 6 patiekalų degustacinę vakarienę. Subtilių poskonių ir estetikos įkvėptus autorinius patiekalus restorane kuria aistringas profesionalas, vienas geriausių Lietuvos šefų Jaroslav Orševski. Specialiai šiai vakarienei jo sukurtame degustaciniame valgiaraštyje meniškai susijungia…

Skaityti daugiau ...

Lietuvai 100: gastronominė kelionė

Lietuvai 100: gastronominė kelionė   Šiemet švenčiame ypatingą datą – modernios Lietuvos šimtąjį gimtadienį. Per visą šalį vilnijančią šventinių renginių, sveikinimų ir džiaugsmo bangą papildome ir mes: tuo, ką mokame geriausiai – gastronomine kelione, skirta Lietuvos valstybės šimtmečiui paminėti. Talentingasis mūsų virtuvės šefas Jaroslav Orševski savaip interpretuoja pastarąjį Lietuvos šimtmetį ir kviečia į teminę trijų…

Skaityti daugiau ...

„Verslo žinios“ apie restoraną ir konferencijų centrą „Siesta“

„Verslo žinios“ apie restoraną ir konferencijų centrą „Siesta“: Kad įsitvirtintų rinkoje, mažiausia kaina nežaidė Gabija Vaitkevičienė„Verslo žinios“   Erdvė renginiams gali būti įkurta strategiškai patogioje vietoje, galima teikti kokybiškas paslaugas ir turėti nuolatinių klientų, kurie neieško mažiausios kainos rinkoje. Tačiau atsinaujinti vis tiek reikia – svarbu turėti, ką pasiūlyti, norint pritraukti naujų klientų ir išlaikyti…

Skaityti daugiau ...

© Restoranas Siesta 2015 . Sprendimas ITPC

Į viršų