Vis nesustojančiame ir skubančiame pasaulyje maistas jau tampa nebe palaima, o tiesiog kuru, kuriuo privalome pasipildyti…. Patiekalų ir virtuvių įvairovėmis jau nieko nebenustebinsime, tačiau kulinarijos industrijoje pirmaujančios šalys, tokios kaip Norvegija, Danija, Švedija, ne tik pelno laurus tarptautiniuose konkursuose, bet ir įkvepia visą likusį pasaulį sektį jų pėdomis. Ne išimtis ir restoranas „Siesta“, kuris įkvėptas pasaulio virtuozų, tokių restoranų kaip NOMA (Danija), GERANIUM (Danija), MAAEMO (Norvegija), KOKA (Švedija), pristato šiaurietiškos virtuvės stiliumi pagamintą degustacinę vakarienę.
Tad siūlome Jums niekur toli nekeliauti ir susipažinti su kaimynine skandinavų virtuve restorane „Siesta“ kovo 31 dieną 19 30 val.:
Saldi naminė duona su rūkyto šieno sviestu
Lietuviško sūrio tekstūros. Vienas sūris – penki skoniai
Burokėliai su saldžiu sūriu, medumi, grikiais
Bulvė su grietine, sviestu, kmynais
Skumbrė, pasukos, krienai, sniegas
Eršketas su česnakais, burokėliais, ropėmis, rūgštynėmis
Obuoliai, vyšnios, ožkos sūris, spanguolės
Vakarienės kaina 23 Eur/ asmeniui, mokama iš anksto pavedimu.
Būtina išankstinė registracija tel. 8-614-98198 arba el.paštu info@restoranassiesta.lt