6 patiekalų degustacinė vakarienė restorane „Siesta“, leiskitės į kelionę potyriais:

 

Kepta šukutė su špinatų kremu ir karamelizuotais česnakais

Šalta pomidorų sriuba su naminiais vytintais pomidorais

Kepti rudieji pievagrybiai su ožkos sūriu

Sausai brandinta jautienos nugarinė su pastarnokų kremu ir perlinių kruopų orzotto

Anties file su salierų šaknies kroketais, keptais moliūgais ir vyšniomis

Karamelizuoti bananai su vaniliniais ledais

 

Vakarienės metu pažinsite unikalias produktų savybes, žavėsitės jų tekstūromis, derinimo improvizacijomis ir atsiduosite ilgai neišblėstantiems pojūčiams bei emocijoms. Kiekvieną iš šešių patiekalų pristatys ir gardžiomis istorijomis apipins mūsų virtuvės meistrai.

Subtilių poskonių ir estetikos įkvėptus autorinius patiekalus restorane kuria aistringas profesionalas, vienas geriausių Lietuvos šefų Jaroslav Orševski. Specialiai šiai vakarienei jo sukurtame degustaciniame valgiaraštyje meniškai susijungia maistas, geros istorijos ir gurmaniškoji kultūra.  Todėl mes jus kviečiame ne tik pavalgyti, bet ir pamiršti savo nuostatas, įminti kulinarines paslaptis ir leistis į kelionę potyriais.

 

Kaina 39 Eur/ asmeniui. Vakariene galite mėgautis kasdien nuo 17 val.

Būtina išankstinė rezervacija tel. 8 614 98198 arba el.paštu info@restoranassiesta.lt